januari – 2023
    Beste ,
 
Allereerst wensen wij je een heel goed, gezond, gelukkig 2023!

We willen je dit jaar weer graag informeren over de lokale en landelijke ontwikkelingen rondom mantelzorg. Ook staan we klaar als je ondersteuning, een luisterend oor of meer tools nodig hebt om je rol als mantelzorger te blijven vervullen. Verder hebben we door middel van de inloop voor jonge mantelzorgers ook aandacht voor de jongeren die zorgen voor of zorgen hebben over een naaste.  In deze Nieuwsbrief tref je, wellicht nogmaals, een uitnodiging aan voor het Mantelzorgcafé van aankomende donderdag. Voel je vrij om te komen!

Zijn er vragen weet ons dan te vinden. 

Björn Roos en Marlon Korsten
  A.s. donderdag Start Mantelzorgcafe in 2023.   Ontmoeting, Ontspanning, Ontplooiing

Op iedere 2e donderdag van de maand organiseren wij het Mantelzorgcafé. Je bent van harte welkom in de oneven maanden van 19.30 uur tot 21.00 uur en in de even maanden van 14.30 – 16.00 uur in de foyer van Dorpshuis ’t Perron in Heeze.

Tijdens het Mantelzorgcafé kun je op ontspannen wijze andere mantelzorgers ontmoeten die in een vergelijkbare situatie zitten, ervaringen en tips met elkaar delen en informatie vergaren over verschillende thema’s. We nodigen gastsprekers uit voor een gevarieerd programma. Dit programma delen wij in onze nieuwsbrief, via persberichten en Facebook.

Op donderdag 12 januari 2023 wordt het Mantelzorgcafé geopend door wethouder Maaike van Breugel, we willen met elkaar proosten op het Nieuwe Jaar en ( wellicht opnieuw) kennismaken met elkaar.  Kom gerust binnenlopen, je hoeft je hiervoor niet aan of af te melden!  Deelname aan het Mantelzorgcafé is gratis. Voor vragen neem contact op met het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende via 040- 226 55 97 of steunpuntmantelzorghl@cordaadwelzijn.nl   Uitnodiging Online Nieuwejaarsbijeenkomst Mantelzorg.nl   Graag nodigen we je namens Mantelzorg.nl  uit voor hun online nieuwjaarsbijeenkomst.   In een kort inhoudelijk programma onder de energieke leiding van dagvoorzitter Mo Hersi ( zie foto) proosten zij graag met jou op het nieuwe jaar.   Je kunt dan ook kennismaken met Esther Hendriks, de nieuwe bestuurder van MantelzorgNL.   Aanmelden voor de online nieuwjaarsbijeenkomst!   Praktische informatie   Online nieuwjaarsbijeenkomst: Online via Zoom
Gratis
18 januari 2023
16:00 – 17:15 uur Programma & sprekers Mo Hersi in gesprek met Henny Sikken, voorzitter van Raad van Toezicht MantelzorgNL Key note Rick Kwekkeboom, lector langdurige zorg en ondersteuning Column van Lynn Berger, schrijver voor De Corrrespondent Mo Hersi in gesprek met Esther Hendriks, nieuwe bestuurder bij MantelzorgNL   Inloop jonge mantelzorgers   Op donderdag 2 februari organiseren wij weer een leuke activiteit voor de jonge mantelzorgers in Heeze-Leende.
 
Het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende organiseert om de maand op de eerste donderdag een inloopactiviteit voor jonge mantelzorgers. De eerstvolgende is op donderdag 1 september.
Tijdens deze inloop staat ontmoeting centraal. Even jezelf zijn zonder je zorg te hoeven meenemen. Zijn wie je bent en contact met anderen is waar het hierbij om draait.
 
Pannenkoekenparty met escaperoom
Donderdag 2 februari
tussen 15:30-17:30 uur
in Dorpshuis ’t Perron Heeze

 
Wij zorgen voor de ingrediënten voor de pannenkoeken en zorgen voor een gave escaperoom.  Laat je voor woensdag 25 januari weten of je komt? Dit kan door hier te klikken( werkt niet)   of te bellen of appen naar: 06-51861354 ( Björn)  of 06- 20372237 ( Marlon)
We hopen dat je er bij bent!

Schrijf alvast in je agenda:
Op donderdag 6 april 2023 staat de volgende inloopactiviteit gepland!