Beste mantelzorger,
We willen je dit jaar weer graag informeren over de lokale en landelijke ontwikkelingen rondom mantelzorg. Ook staan we klaar als je ondersteuning, een luisterend oor of meer tools nodig hebt om je rol als mantelzorger te blijven vervullen. Verder hebben we door middel van de inloop voor jonge mantelzorgers ook aandacht voor de jongeren die zorgen voor of zorgen hebben over een naaste.  In deze Nieuwsbrief tref je, wellicht nogmaals, een uitnodiging aan voor het Mantelzorgcafé . Voel je vrij om te komen!

Zijn er vragen weet ons dan te vinden. 

Björn Roos en Marlon Korsten
 
Op iedere 2e donderdag van de maand organiseren wij het Mantelzorgcafé. Je bent van harte welkom in de oneven maanden van 19.30 uur tot 21.00 uur en in de even maanden van 14.30 – 16.00 uur in de foyer van Dorpshuis ’t Perron in Heeze.

Tijdens het Mantelzorgcafé kun je op ontspannen wijze andere mantelzorgers ontmoeten die in een vergelijkbare situatie zitten, ervaringen en tips met elkaar delen en informatie vergaren over verschillende thema’s. We nodigen gastsprekers uit voor een gevarieerd programma. Dit programma delen wij in onze nieuwsbrief, via persberichten en Facebook.

Deelname aan het Mantelzorgcafé is gratis. Voor vragen neem contact op met het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende via 040- 226 55 97 of steunpuntmantelzorghl@cordaadwelzijn.nl  

 Jonge mantelzorgers,
Het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende organiseert om de maand op de eerste donderdag een inloopactiviteit voor jonge mantelzorgers.
Tijdens deze inloop staat ontmoeting centraal. Even jezelf zijn zonder je zorg te hoeven meenemen. Zijn wie je bent en contact met anderen is waar het hierbij om draait.